090820-porsche-911-gt3-rs

Porsche 911 GT3 RS facelift hårdkörs

I går blev uppdaterade Porsche 911 GT3 RS officiellt presenterad och i samband med det släppte den tyska sportbilstillverkaren en kort filmsnutt. I dag har de släppt film nummer två som visar bilens verkliga potential – så ta på dig bältet och skruva upp ljudet...

När sportbilstillverkare som Lamborghini eller Porsche släpper filmer med nya sportkärror i huvudrollerna brukar ni läsare reagera på hur tama filmerna är. Det hårdkörs och driftas för lite brukar det heta.

Men nu verkar Porsche ha lyssnat på er genom att visa nya Porsche 911 GT3 RS från sin rätta sida. Två minuters bankörning med 450 ilskna hästkrafter som släpps lösa bjuds vi på i "Extreme Truth". 

Skruva upp ljudet på dina högtalare (och försök filtrera bort musiken som döljer en hel del motorljud). Därefter klickar du här och läser allt om nya 911 GT3 RS.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!