100816-porsche-918-spyder

Porsche 918 Spyder har börjat rulla

Fram tills för några dagar sedan var Porsche 918 Spyder en stillastående showbil. Men nu har sporthybride tagit sina första steg och självklart filmades det hela. Missa inte den vackra filmen och det råa motorljudet.

Porsche 918 Spyder har under helgen gjort ett framträdande på Pebble Beach Concours d’Elegance i Kalifornien. Bilen flögs över från Tyskland och på amerikans mark lämnades nycklarna över till Porsches designchef Michael Mauer som körde den sista biten till den fashionabla utställningen. Men det var inte första gången 918 Spyder kördes för egen maskin. Redan i torsdags förra veckan gjorde Porsche några tester på en stängd väg i Monterey, Kalifornien och Porsche var vänliga nog att filma det hela och göra en liten film.

I filmen får vi för första gången höra ljudet från den 3,4 liter stora V8-motorn som får hjälp av en elmotor. Av elmotorn hörs inte mycket, desto mer väsen gör V8-motorn som ger ifrån sig ett härligt rått muller. Även den som inte är jätteintresserad av Porsches kommande supersporthybrid bör ta en titt på filmen som faktiskt är riktigt vacker.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!