071204-porsche-911-gt3-rs

Porsche återkallar 911 GT3 och GT3 RS

Det hör inte till vanligheterna, men nu återkallar Porsche 128 bilar av modellerna 911 GT3 och 911 GT3 RS. Återkallelsen beror på ett fel på reglagen till TC- och PASM-systemen.

Bilarna som berörs har sålts över hela världen, 128 stycken till antalet. Bilarna som är behäftade med felet är tillverkade mellan 28 september och 9 november i år.

Porsche tar det säkra före det osäkra och återkallar bilarna på grund av ett fel på reglagen till TC- (Traction Control) och PASM-systemen (Porsche Active Suspension Management). Felen kan leda till att systemen inte är reglerbara. Inga klagomål från Porsche-ägarna själva har kommit till känna, utan det är Porsche som upptäckt problemen och väljer att åtgärda dem.

Bilarna som berörs kommer att kallas till verkstad för att genomgå en inspektion som tar max 30 minuter. Återkallelsen är kostnadsfri för Porsche-ägarna som snart kommer att få ett brev hem i sin brevlåda.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr