Porsche Boxster Spyder – nya bilder

Med 1 275 kilo på vågen är den lättast i Porsches nuvarande modellutbud. Med 320 hästar är Boxster Spyder även starkast av alla Boxster-modeller. Tidigt nästa å släpps den reinkarnerade 550 Spydern till försäljning men redan nu bjuds vi på fler läckra bilder.

 Med de kraftiga pucklarna på ryggen och den lättade karossen har nya Porsche Boxster Spyder ärvt många gener från klassiska 550 Spyder. Den nya bilen är byggd speciellt för öppen körning. Någon fällbar tygsufflett i vanlig mening finns inte, när skyfallet kommer får man nöja sig med det enkla tygstycket som spänns upp som ett tält över sittbrunnen, eller så gör man som på en av bilderna nedan. Det vill säga parkera i en tunnel och vänta på vackrare väder.

Med en vikt på endast 1 275 kilo (1 380 för Boxster S med PDK-låda) och 320 hästkrafter (310 i Boxster S) lovar Porsche att Boxster Spyder ska vara den absolut främsta körmaskinen i Boxster/Cayman-familjen, och den lär inte stå långt efter de värsta 911-versionerna heller.

Boxster Spyder premiärvisas i Los Angeles i början av december och tidigt nästa år börjar försäljningen.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!