Porsche lanserar ny teknik till gamla 911:or

Porsche Classic har utvecklat ett nytt tillbehör till gamla Porschar – passar till samtliga modeller mellan 1963 och 1998.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Porsche Classic har utvecklat ett modernt infotainmentsystem, baserat på PCM-systemet i dagens bilar, med retro-look till äldre 911:or, enligt dem själva ”stil från förr med fördelarna med modern teknik”.

Det nya infotainmentsystemet ska passa till samtliga bilar med DIN-1-passning, det vill säga samtliga 911, från första modellen till sista luftkylda 993. Samt till fyr- och åttacylindriga Porschar, bortsett från 356.

Det lilla infotainmentsystemet har en pekskärm på 3,5 tum, sex knappar och två vred på utsidan, relativt enkel alltså. Förutom radio finns det även anslutning för telefon via antingen bluetooth eller USB, både inbyggd och extern mikrofon till handsfree samt navigation. Den integrerade förstärkaren levererar 4x45 watt och hela systemet säljs för 1 184 euro, cirka 11 300 kronor.

 

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!