100331-porsche-rs-video

Porsche visar tre generationer 911 RS på bana

Porsche bjuder på en tidsresa i form av ett videoklipp. Här får vi se tre generationer av rivjärnet 911 RS sida vid sida på bana. Nostalgi och bredsladdar i massor utlovas.

Ända sedan första generationen Porsche 911 RS lanserades 1972 har Rennsport-bilarna lockat med kombinationen av racingegenskaper och vardaglig funktionsduglighet. En 911 med tillägget RS har alltid gått att köra ruskigt fort, samtidigt som den inte gör bort sig på vanliga vägar heller. Nu har Porsche i Storbritannien släppt ett videoklipp där tre generationer RS medverkar.

Till skillnad från många andra liknande filmer är Porsches RS-orgie befriad från säljande budskap, Porsche vill helt enkelt berätta om de fina RS-bilarna (och om hur duktiga de är på att bygga bilar, förstås). Vi får möta första generationen RS – 911 2,7 RS, 996 RS och 997 RS. Skruva upp ljudet, titta och dröm om svunna tider!

Läs mer

TV-TV

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Testa Teknikens Världs digitala prenumeration – få Expressen Premium på köpet