100319-nyhetsbrev lotter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev – du får två skraplotter

Om du inte redan prenumererar på Teknikens Världs nyhetsbrev är det dags att börja med det. Registrerar du dig nu får du två skraplotter där du har chans att vinna 55 000 kr/mån i 15 år. Du som redan prenumererar får så klart också två skraplotter.

Nu kan du slå två flugor i en smäll – registrera dig för Teknikens Världs nyhetsbrev redan i dag och få Sveriges bästa motornyheter skickade till din e-postlåda en gång om dagen, fem dagar i veckan, samtidigt som du får två skraplotter. De båda lotterna ger dig två chanser till storvinsten på 55 000 kronor i månaden i 15 år.

Så här gör du

Klicka på länken nedan och registrera dig för Teknikens Världs nyhetsbrev. Därefter får du ett mail med ämnesraden Tack för din prenumeration till den e-postadress du använde när du registrerade dig. I mailet finns en länk till sidan där du kommer åt dina två skraplotter.

Väl inne på betsson.com hittar du dina skraplotter under menyalternativet Lotter > Klassiska skraplotter > 3 Wow.

Du som redan prenumererar på nyhetsbrevet får din skraplott i nästa nyhetsbrevutskick.

Registrera dig för nyhetsbrevet här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!