Räckte långfingret åt polisen – åkte fast

Här har vi dagens blunder alla kategorier. En bilist i Borås gav en mötande polisbil fingret. Polisen vände, fick stopp på uppviglaren efter lite biljakt och satte fast honom för en rad olika brott.

Det var under söndagsförmiddagen som polisen i Borås fick möte av en bilist i 25-årsåldern som räckte långfinger åt dem. Polisen gillade inte tilltaget utan vände och fick efter en kortare biljakt stopp på den långfingriga bilföraren. Det rapporterar Borås Tidning.

 Det visade sig att den manlige bilisten inte enbart hade luftat långfingret. Han hade också berusat sig med både alkohol och narkotika innan han satte sig bakom ratten. Inte nog med det, hans körkort var dessutom återkallat.

 Nu är han misstänkt för grov olovlig körning, narkotikabrott och rattfylleri. Även hans medpassagerare är misstänkt för narkotikabrott.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!