Ram 1500 från helvetet

Någon tyckte att det var en bra idé att ta motorn från en Dodge Charger SRT Hellcat och stoppa in den i en Ram 1500, en av de största pickuperna på marknaden. Det är vi glada att de gjorde.

I Dodge Charger SRT Hellcat sitter en V8 som klämmer fram drygt 700 hästkrafter. Det är väl bara självklart att en sådan motor passar perfekt i en Ram 1500? Bilen blir ett komplett hellcat-bygge med klarröd färg och svarta detaljer, för att inte nämna de tintade fönstren och de tvåfärgade fälgarna. 

För 90 000 dollar, alltså knappt 780 000 kronor, förvandlar Midland Chrysler i Kanada en helt vanlig Ram 1500 till en (nästan) riktig hellcat-skapelse. En aning dyrt för de allra flesta, speciellt med tanke på att man först måste köpa bilen också. Men inget dåligt kan väl komma från något med hellcat-emblemet på sig? Det är bara att sätta igång produktionen, FCA.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!