Range Rover Evoque blir cabriolet 2015

Det har tidigare spekulerats om att lilla Range Rover Evoque ska byggas om till cabriolet och nu vet vi att det blir så. Evoque-cabben har fångats på bild och lanseras inom ett år.

För två år sedan visade Land Rover den märkliga konceptbilen Range Rover Evoque Cabriolet på Genèvesalongen och senare läckte det ut uppgifter som bekräftade att den ovanliga modellen faktiskt skulle sättas i serieproduktion. Det har varit tyst om Evoque-cabben under en tid men nu är den hetaste nyhetsstoff igen då en av brittiska Autocars läsare har lyckats fånga bilen på bild, och den kan du se här.

Bilen som fastnade på bild är en kraftigt maskerad testbil men det syns ändå tydligt att det är en tvådörrars Evoque med tygtak och av utseendet att döma är projektet mycket långt gånget. Land Rover bör kunna ha Evoque Cabriolet redo för lansering sent 2015, vilket skulle sammanfalla med en uppdatering av vanliga Evoque som då väntas få Jaguar Land Rovers nya fyrcylindriga motorfamilj.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!