101005-range-rover-evoque

Range Rover Evoque får 5 dörrar

Det var väl egentligen ingen som tvivlade men nu bekräftar Range Rover att Evoque ska säljas i en femdörrarsversion och passar också på att visa en första bild.

Nu har Range Rover släppt första bilden som visar nya premiumsuven Evoque i femdörrarsutförande. Vi har redan sett femdörrars-Evoquen på flera spionbilder, senast i full karriär på Nürburgring, men i och med den första officiella bilden får vi det bekräftat att femdörrarsversionen av Evoque blir precis lika skarp i formerna som den korta tredörrarsvarianten.

I motsats till nästan alla nya bilar den senaste tiden visas Evoque med fem dörrar inte på den pågående bilsalongen i Paris. Femdörrars-Evoquen väntas i stället begå debut på bilsalongen i Los Angeles i november. Rent tekniskt lär det inte bli några stora skillnader mot tredörrarsvarianten. Bortsett från ökat axelavstånd och något högre vikt blir specifikationerna desamma. Om dessa specifikationer kan du läsa allt här eller via länkarna nedan.

TV-TV

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!