Range Rover Evoque uppdateras till Genève

Minstingen i Range Rover-utbudet, Evoque, ansiktslyfts och får nya motorer till bilsalongen i Genève.

Allt som bilsalongen i Genève kryper närmare försöker biltillverkarna bygga upp våra förväntningar. Denna gång är det Land Rover som ger oss en försmak på hur ansiktslyfta Range Rover Evoque kommer se ut.

Evoque blir den första modellen från märket att utrustas med adaptiva LED-strålkastare som ska ge ”överlägsen belysning i mörker som följer vägens kurvor”. Ny teknik som även betyder att Evoque får en något förändrad ljusprofil.

Mer intressant är dock det förnyade motorutbudet där Evoque får ta del av Jaguar Land Rovers nya motorfamilj Ingenium. Fyrcylindriga turboladdade motorer med antingen bensin eller diesel som drivmedel. Samma motorer som även sitter under huven på nya Jaguar XE och Land Rover Discovery Sport.

Utöver uppdaterade Evoque finns det kanske en chans att Land Rover även visar upp nya cabrioletversionen av Evoque, en modell som vi fick se i konceptversion på samma bilsalong för tre år sedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!