Renault Megane ansiktslyfts med Clio-front

Renaults mellanklassare Megane har redan genomgått ett ansiktslyft men nu är det dags för ytterligare ett. Nu får hela Megane-uppställningen den nya Renault-fronten som introducerades på Clio.

Det har inte gått så mycket mer än ett år sedan Renault Megane ansiktslyftes marginellt med nya linjer i fronten och LED-ljus. Nu är det dags för ett ansiktslyft igen och den här gången får Megane en helt ny frontdesign för att bättre passa in bredvid resten av Renaults modellprogram.

 Den tidigare något anonyma fronten, där Renault-loggan sitter ensam i skarven mellan motorhuven och stötfångaren, byts mot en front med samma design som vi redan har sett på nya Clio, Captur och Scenic.

 Renault kommer att berätta mer om ansiktslyftet vid Frankfurtsalongen nästa vecka, tills vidare får vi veta att motorutbudet uppdateras med en 1,2-liters 130-hästarsbensinare som kopplas till Renaults dubbelkopplingslåda EDC.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!