081022-megane-coupe

Renault Mégane Coupé – bilder och film

Renault Mégane Coupé kommer allt närmare sin officiella premiärvisning. Men redan nu kan vi bjuda dig på bilder och en speltrailer med Mégane Coupé i huvudrollen. Förhoppningsvis kommer den också som het Alpine-version.

I Renaults jättelika monter nere på Parissalongen visade fransmännen upp sin nya Mégane i olika skepnader, bland annat femdörrarsmodellen och en gul het Trophy-version. Nyligen siktades den sportigare coupémodellen på Nürburgring under tester, mer eller mindre utan maskering. Nu har det kommit ännu fler bilder på bilen, dock i illustrerad form, men som sägs stämma exakt med verkligheten. Bilderna är tagna från spelet Need for Speed: Undercover som släpps i november. Nedan har du även en trailer till spelet med Renault Mégane Coupé i huvudrollen.

Enligt Renault och Electronic Arts (spelutvecklaren) har det tagit ett år att få bilen så exakt som möjligt spegla verkligheten. Och visst ser det lovande ut. Något som dock verkar vara aningen överdrivet är det läckra ljudet som sipprar ut från avgaspiporna. Kanske ljudet avslöjar att det är en hetsigare Alpine-version som spelet visar upp. När spionbilderna från Nürburgring dök upp i förra veckan kom just snacket om Renault Alpine upp på tapeten. Om det blir en Mégane Coupé Alpine är osäkert, eftersom tidigare uppgifter säger att om Alpine återuppstår blir det som en ny, nu icke existerande, modell.

För den som vill provköra Mégane Coupé gäller det att köpa Need for Speed: Undercover den 21 november då spelet släpps.

Den verkliga bilen lanseras nästa år.

 

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!