100910-renault garanti 5

Renault nu med fem års nybilsgaranti

Den 1 september 2010 införde Renault Sverige fem års nybilsgaranti på sina personbilar.

Renault erbjuder nu en mer generös nybilsgaranti. Numera är det fem år (eller 10 000 mil beroende på vilket som uppnås först) som gäller i stället för två år som tidigare. Garantin gäller Renaults alla personbilar, med undantag för personbilsvarianterna på Trafic och Master, som registrerats från och med 1 september 2010.

– Med fem års nybilsgaranti ger vi våra kunder ett tryggt bilägande under en längre period och även ett bättre andrahandsvärde. Målet är att kunderna skall vara nöjda med sin bil och lita på kvaliteten, säger Philippe Jombart, vd på Renault Nordic AB.

Införandet av fem års nybilsgaranti säger Renault är ett naturligt steg framåt i deras kvalitetsarbete som i sin tur är en del av företagets långsiktiga mål att utveckla dess kärnvärden kvalitet, miljö och säkerhet. Vad gäller sistnämnda ligger Renault verkligen i topp med hela tolv olika bilmodeller med full pott i Euro NCAP:s krocktester.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!