Rolls-Royce Cullinan får uteplats

Rolls-Royce suv har fått ett namn och nu får vi veta hur det kommer att bli att sitta i den. Förlåt, utanför för den!

Förra veckan kunde vi berätta en viktig detalj om den kommande suv-modellen från Rolls-Royce – namnet. Efter en del velande så blev det till slut Cullinan, alltså arbetsnamnet på bilen som du har kunnat följa här på teknikensvarld.se sedan 2016.

Men en Rolls-Royce har ju mycket att leva upp till och den första detaljen vi får veta om Cullinan sticker verkligen ut, i dubbel bemärkelse. Baktill ska ett så udda grepp som en sittgrupp med tillhörande bord kunna fällas ut med en knapptryckning.”Viewing Suite” kallar Rolls-Royce funktionen och kan användas för att kolla på sportevenemang eller se barnen delta i skolans friluftsdagar. Referenserna är inte våra egna utan tillverkarens…Stolarna är klädda i skinn som kvalitetsmässigt ska rimma med bilens interiör i övrigt. På filmen nedan kan vi se hur stolar och bord fälls upp ur sin gömma under bagageutrymmets golv.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!