100309-snyggast i genève

Rösta fram snyggaste bilen i Genève 2010

På Genèvesalongen 2010 står en oerhörd massa bilar uppställda i montrar, vissa snyggare än andra. Vi har plockat ut 30 bilar och vill nu att du röstar fram den bil som du tycker är snyggast.

Årets bilsalong i Genève inleddes i förra veckan och därefter har premiärerna av produktionsfärdiga bilar och konceptbilar duggat tätt. Bilarna som syns mest är de som är snygga eller på ett eller annat vis sticker ut med annorlunda former. Vi har plockat ut 30 bilar från årets salong där vi vill att du röstar fram den bil som du tycker är snyggast. Tyvärr kvalificerade sig inte den gamla Alfa Romeon på bilden ovan in till omröstningen.

Om du behöver friska upp minnet är det bara att bläddra igenom de 60 bilderna nedan, två bilder på respektive bil som är utplockad för omröstningen. Därefter är det bara att klicka på den bil som du diggar mest och klicka på knappen ”Rösta”.

Observera att bilarna inte är rangordnade på något vis förutom alfabetiskt.

Sprid gärna vidare ordet om denna omröstning via @teknikensvarld på Twitter.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!