Så låter nya BMW M5 M Performance

Först till våren nästa år börjar nya BMW M5 rulla ut till kunderna, men redan nu kan du få höra tonerna ur de kolfiberklädda ändrören hos en M5 med M Performance-delar.

Nya BMW M5 har fått många munnar att översvämmas av snålvatten. 600 hästkrafter, fyrhjulsdrift och 0-100 km/h på 3,4 sekunder är en del av förklaringen till varför de orala vattenansamlingarna bredde ut sig i de svenska stugorna.

I förra veckan nådde snålvattennivåerna nya höjder när BMW presenterade nya M5 med M Performance Parts, originaltillbehör för att vässa både utseende och köregenskaper.

M Performance-delarna innehåller, bland mycket annat, ett sportavgassystem med titanändrör som har fastnitade kolfiberhöljen runt sig. Skönt för öga och öra, säger BMW utan att bjuda på smakprov. Men nu bjuds vi på just det. I samband med mässan förra veckan filmades ovan klipp där vi får höra nya M5 M Performance bräka loss.

Lyssna på när motorn startar i början. Vill du slippa säljsnacket i mitten av filmen, spola i så fall fram till cirka en minut in i filmen så får du höra den 600 hästkrafter starka Bayern-kärran varva upp några gånger.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!