Så ser Koenigsegg Regera ut utan en droppe färg

Koenigsegg forsätter sin serie av Regera-versioner baserade på hur företagets anställda föreställer sig superladdhybriden.

För några veckor sedan fick vi se hur Koenigseggs grafiska formgivare Lisa Johanssons dröm-Regera ser ut. Nu är turen kommen till Chrille som basar för Koenigseggs anläggning i Ängelholm och han har valt ett väldigt ”cleant” utseende till sin Regera.

Chrilles Regera är nämligen en prakt i naken kolfiber, inte en endast färgton har lagts på karossen som har försett med modellens nya Aero-paket. Han har dock valt att förhöja ”elakheten” hos bilen genom att ge den små svarta stripes, väldigt subtilt.

För att bryta den mörka tonen en aning har han bakom Tresex-kolfiberfälgarna valt bromsok i antracitgrått.

Interiört är det lika ”cleant” med naket kolfiber på dörrsidor, A-stolpar och mittkonsolens sidor. För att minska reflektionerna i rutan har han dessutom valt Alcantara-klädd instrumentbräda och anodiserad mittkonsol. Det bryter han av med inlägg i vitt på stolarna och väggen bakom dessa.

Koenigseggs serie med anställdas Regera-versioner når sitt crescendo senare denna vecka, för då ska självaste Christian von Koenigsegg presentera sin dröm-Regera.

Hur ser din dröm-Regera ut? Berätta med en kommentar nedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!