100805-saab-9-5-coupe

Saab 9-5 illustrerad som coupé

Att nya 9-5 kommer som SportCombi vet vi sedan länge men hur är det med en Coupé? En tvådörrarsversion av 9-5 är sannolikt inte högsta prioritet för Saab men drömma kan man.

En läsare på den Saab-dedikerade sajten Saabsunited.com har tagit saken i egna händer och skapat en Saab 9-5 Coupé. Varken Saab eller ägarna Spyker har yppat ett enda ord om en eventuell coupéversion av nya 9-5 men trots det har idén cirkulerat bland Saab-entusiaster sedan en tid tillbaka, det pratas även om en halvkombiversion av 9-5 som en potentiell konkurrent till nya Audi A7 Sportback.

Den datorritade 9-5 Coupén på bilden är inte helt perfekt, för att verkligen se ut som en coupé behöver dörrarna vara betydligt större. Trots det ger illustrationen en god aning om hur 9-5 skulle kunna se ut i coupéform. Den som vill se fler photoshoppade Saabar rekommenderas att navigera till SaabsUnited.com vars läsare är aktiva med ritstiftet (datormusen).

Vad tycker du om Saab 9-5 Coupé, bygga eller skrota?

Läs mer

Bakgrundsbilder & skrivbordsunderlägg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!