101102-saab 9-5 hirsch

Saab 9-5 Turbo6 XWD Hirsch-trimmad

Nya Saab 9-5 i hetaste utförandet gjorde en del besvikna. 300 hästkrafter och 400 newtonmeter är inte kraft nog. Men det råder Saabs trimfirma Hirsch bot på. Nu ska de visa upp sin trimmade version av bilen.

Köpt en ny Saab 9-5 Turbo6 XWD men är lite lack över att de 300 hästkrafterna inte riktigt orkar matcha grannens bil? Snart får du chansen att bräcka grannen när schweiziska Hirsch Performance, Saabs egen trimfirma à la AMG till Mercedes, nu ska visa upp sitt senaste tuning- och stylingpaket på bilsalongen i Zürich mellan 11 och 14 november.

Efter att Hirschs trollspö svepts över bilen utvecklar den 2,8 liter stora V6-motorn 330 hästkrafter och 440 newtonmeter. Dessutom förses den med 20 tum höga aluminiumfälgar, sportavgassystem i rostfritt stål, uppgradering av bromsarna, sänkningskit, aluminiumpedaler och uppgraderad mittkonsol.

Tyvärr finns det i dagsläget inga övriga bilder än den vi ser ovan.

Läs mer

Test och provkörningar

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!