090114-saab-ebay

Saab-entusiast letar köpare till Saab

GM får nu hjälp med att hitta spekulanter på Saab Automobile. Det är en privatperson som på amerikanska eBay lagt ut en försäljningsannons med Saab som objekt.

GM-cheferna har svårt att ge klara besked på om Saab Automobile ingår i koncernens framtida satsning eller om man vill sälja företaget. En privatperson har helt sonika tröttnat på alla turer och på eget bevåg lagt ut en annons på eBay med rådgivning kring ett eventuellt köp av Saab Automobile som försäljningsobjekt. ”Slå till nu”-priset är satt till 10 000 dollar.

Säljaren förtydligar följande i annonsen:

”Egentligen är jag inte en mäklare för GM, bara någon som är intresserad av att presentera för GM potentiella köpare till varumärket. Om du inte tycker jag är seriös, vänligen se min feedback. Observera att auktionen är för en dag av konsulttjänster – inte företaget”.

Det känns med andra ord som att säljaren vill se en ny ägare till Saab Automobile.

Han eller hon beskriver också Saab relativt ingående och vad som ingår vid ett eventuellt köp. Bland annat står det:

”Över 60 år gammal, i utmärkt skick, sport- och prestandafokusinriktat, ser bra ut på två meters avstånd, men på nära håll kommer du att märka varumärket behöver lite uppmärksamhet”.

Budgivningen avslutas den 17 januari. Länk till annonsen finner du nedan.

Extern länk

Annonsen på eBay

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!