101027-seidl-saab-vw Foto: Charlie Magee Photography

Saab rekryterar VW-veteran

Saab har redan rekryterat en ny försäljningschef. Det blir den tidigare VW-chefen Matthias Seidl som tar över efter Adrian Hallmark som lämnar Saab efter endast sju månader.

Förra veckan meddelades överraskande att Saabs försäljningschef Adrian Hallmark lämnar Saab och går över till Jaguar Land Rover. Förlusten av den namnkunnige Hallmark har setts som en prestigeförlust för Saab men det har inte tagit lång tid för Trollhättan-folket att hitta en ersättare till Hallmark.

Den nye försäljningschefen heter Matthias Seidl och ansluter till Saab vid årsskiftet. Seidl kommer närmast från den Detroit-baserade konsultfirman API där han är vd. Han har dock lång erfarenhet av bilindustrin. Innan Seidl blev chef för API har han tillbringat 20 år i Volkswagen-koncernen och haft olika chefspositioner, både inom Audis och Volkswagens försäljningsorganisationer.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!