Sätt spansk krydda på din Ferrari

Bengala F12 Caballería, bilarnas svar på spansk peppar blandat med mozzarella och mortadella.

Tycker du att din Ferrari F12 Berlinetta är för blek? Kolla då in den spanska designfirman Bengalas version vid namn F12 Caballería. Deras delar är i kolfiber och ger bilen en form som har Ferraris GT3-vagnar som förebild.

Den spanska firman hoppas att övertyga tio personer att deras design är mer linjeskön än originalet från Maranello då bara just tio F12:or kommer att byggas om.

Kunderna kommer även att kunna välja mellan olika tekniska modifikationer, vilka framgår inte i den informationen vi fått hittills, inte heller anges någon prisbild för bygget. Bilarna kommer i alla fall att vara färdigbyggda till sommaren 2017.

Köparna kommer per automatik ingå i firmans Privilege Program vilket bland annat ger första tjing på framtida projekt som kommer att byggas i en upplaga av fem till tio enheter.

Har du ingen Ferrari F12 Berlinetta men väl en Rolls-Royce av valfri ny modell så kan du redan nu beställa ditt kitt. En huv går på 64 000 kronor och backspeglar går på ynka 27 000 kronor, för att nämna några priser.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!