Schweizisk affärsman har kört 13000 mil med sin McLaren

Vissa köper supersportbilar mest för att köra med lite då och då, eller helt enkelt bara för att titta på. En schweizisk affärsman tycker dock att detta är helt fel, och har kört drygt 13 000 mil med sin McLaren 12C på tre och halvt år. 

Urs Tschedin, en schweizisk affärsman, använder sin MP4-12C för att besöka kunder över hela Europa, och kör därför bilen över långa distanser hela året runt. McLaren MP4-12C är inte känd för att vara den mest praktiska bilen på marknaden, men Tschedin tycker att den passar hans behov perfekt. Han menar att den är bekväm, rolig att köra och att den erbjuder precis tillräckligt med plats för att han ska kunna ta med sig tillräckligt med saker för att sova borta några dagar.

Om man är mer än en person finns det nog bättre bilar att använda som resebil, men Tschedin har fått en sak helt rätt; bilar är till för att köras.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!