Se kommande Lamborghini Urus sladda bland sanddyner

Trodde du att kommande Lamborghini Urus endast dög till att strosa runt med på Monacos gator? Då ska du se tillverkarens senaste teaser-klipp.

Det har snackats om den länge nu, men än så länge har Lamborghinis nya suv Urus inte presenterats.

Konceptet visades redan 2012 i Peking och sedan dess har ny information kommit i omgångar.

Senaste ryktet säger att Urus kommer att presenteras den 4 december – det är bara att hålla tummarna.

Hur som helst har tjuren från Sant'Agata Bolognese nu släppt en ny teaservideo på den nya suven. Och den är varken filmad på någon vidöppen landsväg eller på en racingbana.

Nej, klippet är filmat i öknen.

Bilen är självklart maskerad, men vi får ändå ett smakprov på dess köregenskaper. Bland annat avslöjar klippet att Urus verkar få sex olika körprogram att välja mellan: strada, sport, corsa, sabbia, terra och neve – eller landsväg, sport, bana, sand, terräng och snö översatt till svenska.

Om man tittar noga runt tolv sekunder in i klippet ser det även ut som att Urus får fyrhjulsstyrning – vilket redan finns i Aventador S (läs vår provkörning här).

Tyvärr går det inte att höra något motorljud i teaservideon, eftersom det ligger musik över, men sedan tidigare står det klart att Urus får en V8 med dubbelturbo på 650 hästkrafter.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!