Se nya Mazda MX-5 live på teknikensvarld.se

Det har äntligen blivit dags för nya Mazda MX-5 att avtäckas. Generation ND, den fjärde i ordningen sedan 1989, har premiär i natt – en premiär du kan följa live på teknikensvarld.se.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi är många som är spända på hur världens förmodligen mest uppskattade roadster, Mazda MX-5, ser ut i sitt nya utförande

. Bilen är helt ny – från formgivning till teknik och förmodligen också sett till körglädje.I natt är det världspremiär för nya MX-5 på tre platser runt om i världen. I Monterey i Kalifornien, i Barcelona och i Tokyo avtäcks bilen samtidigt. Teknikens Värld är på plats i Spanien, tillsammans med en lycklig prenumerant som med Teknikens Värld och Mazda vunnit en resa till världspremiären, för att ta del av alla nyheter som nya MX-5 bjuder på.Du har också chansen att få vara med vid avtäckningen, den från USA, i natt. Trots att du befinner dig på svensk mark. Mazda sänder nämligen live från avtäckningen, och du kan följa den här på teknikensvarld.se under denna artikel (filmrutan ovan). Tryck på play-knappen och du ser en klocka räkna ned tiden till avtäckningen.Klockan 02.30 sätter sändningen igång och själva avtäckningen äger rum klockan 03.00 svensk tid.Eftersom 1980-talsbandet Duran Duran är Mazdas husband under avtäckningen i natt passar vi på att nedan bjuda dig på en klassiker från 1986, nämligen Duran Durans hitlåt Notorious.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!