Se nya Volvo XC60 live här!

Vill du se världspremiären av nya Volvo XC60 live utan att vara närvarande vid avtäckningen på bilsalongen i Genève? Då har du kommit helt rätt!

NYA VOLVO XC60 ÄR OFFICIELL!

I dag tisdag klockan 10.45 drar Volvo skynket av nya XC60 som vi redan i går kunde avslöja på bild. Modellen, som i nuvarande form är en bästsäljare i sin klass i Europa, kommer du under förmiddagen att kunna läsa allt om här på teknikensvarld.se – oavsett om det gäller motorer, elektrifiering, säkerhetssystem, benutrymme i baksätet eller volym i bagageutrymmet.

Så kika in på teknikensvarld.se under förmiddagen och/eller senare under dagen för att serveras alla fakta, bilder och film.

Livesändningen ovan sänds i 360-gradersvy och fungerar på en dator med senaste versionen av Chrome eller Firefox, samt i din YouTube-app i mobiltelefonen eller läsplattan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!