Se och lyssna på Range Rover Sport SVR på ett blött Silverstone

Land Rovers snabbaste bil genom tiderna har alldeles nyligen trätt fram i rampljuset och nu får vi se och höra Range Rover Sport SVR ta sig an Silverstone under en riktigt blöt dag.

Range Rover Sport SVR presenterades i helgen, Land Rovers snabbaste modell genom tiderna. Med V8 på 5,0 liter och 550 hästkrafter är den bland det snabbaste i suv-väg någonsin. 0-100 km/h på 4,7 sekunder och toppfart på 260 km/h.

I samband med släppet för några dagar sedan bjöds vi på en mängd sköna bilder (se nedan). I dag, dagen innan den publika premiären i Pebble Beach, kompletteras dessa med en film från ett blött Silverstone. Där får vi inte bara se bilen in action utan också höra den ordentligt för första gången.

Range Rover Sport SVR kostar i USA motsvarande knappt 800 000 kronor, lite drygt 200 000 kronor mer än vad Range Rover Sport Supercharged med ”endast” 510 hästkrafter kostar.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!