Seat inför fri service och längre garanti

Nästa helg kommer alldeles nya Seat Leon till Sverige och i samma veva passar Seat Sverige på att införa fri service och längre nybilsgaranti. Det så kallade trygghetspaketet gäller för alla modeller.

Volkswagen har lanserat en ny generation Golf och därmed har det även kommit en ny generation Seat Leon. Efter första provkörningen vågade vår chefredaktör Daniel Frodin lova att Leon, tack vare sitt låga pris, var bästa köp i trojkan bestående av syskonmodellerna A3, Golf och Leon. Nu kommer ytterligare en anledning att ta en extra titt på Leon, när den nya modellen begår Sverigepremiär nästa helg lanserar Seat samtidigt vad de kallar trygghetspaketet.

 – Vi vet att kunden tycker att trygghet är en viktig faktor vid köp av ny bil och med SeatTrygghet kan konsumenten njuta av ett extra bekymmersfritt bilägande, säger Åke Lundberg, märkeschef på Seat Sverige.

Paketet består av fri service i 3 år eller 4 500 mil och förlängd nybilsgaranti i 3 år eller 9 000 mil. Trygghetspaketet går att få till alla modeller men medföljer endast om man finansierar köpet av sin nya Seat genom Seat Finans.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!