Shelby ger Ford Mustang GT över 700 hästar

Shelby American presenterar Ford Mustang Shelby GT, ett kraftpaket med 200 hästkrafter mer än effektstarkaste versionen från Ford.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

För en vecka sedan presenterade Ford nya värstingen Mustang Shelby GT350R på bilsalongen i Detroit. En prestandavagn med 5,2-liters V8 på 500 hästkrafter under huven. Nu har Shelby American dock presenterat sin version av bilen.

Grundversionen Shelby erbjuder har en 5,0-liters kompressormatad V8 som levererar 627 hästkrafter. Samt nya 20-tumsfälgar, kraftigare bromsar från Wilwood med sexkolvsok fram, kolfiberdetaljer och förbättrade vägegenskaper. Är du inte nöjd med detta erbjuds även ett paket som skickar upp effekten till över 700 hästkrafter. Grundpriset för paketet ligger på 39 995 dollar, cirka 325 000 kronor, utöver priset på själva bilen plus att Shelby American behåller samtliga delar de byter ut.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!