Sista testet för Mercedes-AMG GT Coupé

Den hurtiga fyrdörrarscoupén gör debut under Genèvsalongen. Nu har de sista testerna genomförts, visar bilder släppta av Mercedes.

Mercedes-AMG GT Coupé kommer med största sannolikhet att bli en av Genèvsalongens stjärnor (förlåt) och nu släpper Mercedes i USA fler bilder för att hålla stämningen i topp.

Liksom de tidigare bilderna vi visat här på teknikensvarld.se handlar det om ”fejkade” spionbilder på maskerade bilar i testmoment. De förra visade bilen på rullning och nu exponeras bilen i en vindtunnel.

Den enda informationen som följer bilderna är att vindtunneltestet är det sista inför premiären för den nya modellen i AMG GT-familjen och att de visar att bilen har bra aerodynamik.

Mercedes-AMG GT Coupé visades som koncept under förra årets upplaga av Genèvsalongen men var att betrakta som något mer än bara en showbil, menade Mercedes själva.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!