080929-skisser-estoque

Skisser på Lamborghini Estoque?

Hittills har Lamborghini släppt tre officiella detaljbilder på deras kommande fyrdörrarscoupé. Bilder som inte säger speciellt mycket. Nu har det läckt ut tidiga skisser på bilen som eventuellt ska heta Estoque.

Men om skisserna du ser ovan har med bilen på bilderna nedan att göra är ovisst. Som du ser vid en jämförelse så skiljer sig en hel del åt, bland annat framskärm, huv och inte minst avgaspipornas placering. Förklaringen till detta kan också vara så enkel att skisserna är från ett väldigt tidigt utvecklingsskede.

Enligt nya uppgifter har Lamborghini utvecklat modellen på rekordkort tid, endast tio månader. Om detta stämmer så kan man nästan ta för givet att det mesta av tekniken är plockad från deras befintliga modeller och från Audi.

Är du sugen på att läsa mer om Lamborghinis kommande frontmotoriserade Panamera-konkurrent, som trots betecknas Estoque, så är det bara att klicka dig genom länkarna nedan. Annars får du ge dig till tåls i två dagar till för på onsdag, den 1 oktober, ska Lamborghini officiellt visa bilen i sin helhet för första gången.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr