Skoda smygvisar nya Kodiaq

Nu är det inte långt kvar tills Skoda Kodiaq presenteras. Första september smäller det, och för att inte låta oss vänta helt tomhänta har Skoda släppt ett par bilder och en teaser-film på den nya suven.

Bara från att titta på bilderna kan vi se att produktionsklara Kodiaq inte alls skiljer sig mycket från konceptet VisionS som Skoda visade oss i februari. Några mindre förändringar har gjorts för att göra bilen mer attraktiv för massan, men de snygga linjerna vi såg på VisionS är kvar, och det är vi glada för.

Nya Kodiaq kommer att ha över 2000 liter i lastkapacitet och plats för sju personer. Bilderna som Skoda visar oss avslöjar dessutom LED-teknik i lamporna både fram och bak. Några tekniska specifikationer har tillverkaren inte gett oss än, räkna med det till lanseringen den första september. 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!