Skoda Superb Combi Outdoor officiell

Skodas crossover-version av Superb lanseras nu även i resten av Europa med ett utrustningspaket till Superb Combi som får lite högre markfrigång och mörk plast är rustad för naturen.

Skoda lanserar nu Superb Combi Outdoor även i resten av Europa, bilen som i Sverige går under namnet Superb Combi Alldrive. 

Modellen följer upp ”livsstilsbilarna” Octavia Scout och Roomster Scout. Förändringarna gentemot en vanlig Skoda Superb är i det stora hela estetiska, men bilen har en något höjd markfrigång och, för biltypen typiska, svart plast längs sidorna och på stötfångarna. Dimljusen är något större och precis som luftintaget fram.

 Offroad-ambitionerna till trots kommer Superb Outdoor inte bara erbjudas med allhjulsdrift, utan kommer även likt vanliga Superb att erbjudas med framhjulsdrift. Samtliga motorer från Superbs vanliga utbud kommer finnas tillgängliga, med undantag för miljöalternativet GreenLine.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Testa Teknikens Världs digitala prenumeration – få Expressen Premium på köpet