Smygpremiär för Qoros 3 City SUV

Kinesisk-israeliska Qoros med många svenskar i företaget smygvisar nu märkets kommande modell, en suv vid namn Qoros 3 City SUV.

Qoros är på väg att lanserade sin tredje modell efter 3 Sedan och 3 Hatch, där sistnämnda hade premiär på bilsalongen i Genève i våras.

Nya modellen är en suv-version, alternativt en crossover, av halvkombiversionen 3 Hatch. Än så länge avslöjar Qoros inte speciellt mycket av modellen som heter 3 City SUV och som ska visas på den internationella bilsalongen i kinesiska Guangzhou från och med den 20 november.

Vad de däremot berättar är att den är ”designad för en mer premiumbetonad livsstil i staden och att den är perfekt för att glida i staden eller köra på landsbygden”.

Qoros 3 City SUV ska också bjuda på det senaste i uppkopplingsmöjligheter så att föraren bakom ratten kan få ut det mesta av sin resa. Lägg därtill bra med innerutrymmen och väldigt hög krocksäkerhet.

Qoros har ett stort återförsäljarnätverk i Kina, men sedan september förra året finns även en europeisk återförsäljare, nämligen i Slovakien.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr