080926-lambo-estoque

Spekulationer: Lamborghini Estoque

Tro det eller ej, men här kommer en fjärde bild på Lamborghinis nya fyrdörrarscoupé som ska visas i Paris. Dagens bild är dock inte officiell, utan ett hopkok av tidigare bilder för ge oss ett hum om vad vi kan vänta oss. Namnet är också avslöjat, eller är det det? Vasst är det i alla fall.

Börjar bli en aning tröttsamt att hänga med i svängarna runt Lamborghinis nya fyrdörrarscoupé som ska visas officiellt den 1 oktober. Dels portionerar Lamborghini ut delar av bilen på bilder med jämna mellanrum och dels är spekulationerna och gissningarna näst intill oändliga. Tidigare fick vi veta att bilen ska heta Urus, det var helt säkert. Så var inte fallet. Nu har det kommit nya uppgifter om att vidundret ska heta något så vasst som Estoque, i alla fall om man får tro på de senaste uppgifterna. Men vi vågar inte tro på något längre vad gäller denna bil.

Estoque är förresten ett av de svärd som tjurfäktarna sticker mellan tjurens skulderblad.

Bilden du ser ovan är inte en officiell bild utan det är en av användarna på forumet LamboPower.com som har suttit och pusslat ihop officiell bild nummer ett och tre och på så vis gett oss en föraning vad vi kan vänta oss om några dagar.

Var så säker på att Lamborghini släpper åtminstone en officiell bild till i helgen, så håll utkik!

Övriga bilder och mer information om den mystiska bilen hittar du via länkarna nedan.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!