Spyker-anställda blir utan lön

De senaste rapporterna från Nederländerna säger att Spykers anställda inte får någon lön. Är slutet nära för Victor Mullers sportbilsfabrik?

Sportbilstillverkaren Spykers anställda kommer inte att få någon lön den här månaden, rapporterar holländska Autblog.nl. De som arbetar i den lilla sportbilsfabriken har sett sina löner bli försenade flera gånger tidigare men den här gången säger sig Autoblog.nl veta att problemen är större än tidigare. Spyker sägs vänta på en stor investering och de anställda har blivit lovade en bonus när den finansiella situationen för företaget förbättras.

Det ser mörkt ut för Victor Muller-ledda Spyker Cars just nu. Tidigare i somras stod man inför ett direkt hot om tvångsförsäljning av bilar, prototyper och ett antal motorer för att kunna betala en skatteskuld. I sista stund lyckades dock Spyker betala skulden på annat sätt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!