110603-spyker-rensar

Spyker byter ekonomichef

I samband med att sportbilsverksamheten säljs och företaget byter namn så passar Spyker även på att rensa lite i leden. Ekonomichefen Hans Go lämnar sin post och ersätts i hela koncernen av Saabs ekonomichef.

När Spyker Cars säljer sin sportbilsverksamhet till Vladimir Antonov, och i samband byter namn till Swedish Automobile, så passar man även på att rensa lite i organisationen. I ett pressmeddelande berättar företaget att ekonomichefen Hans Go kliver av sitt uppdrag första juli i år. 

I och med att bolagets verksamhet i princip uteslutande kommer att bestå av Saab så kommer uppdraget som ekonomichef för hela koncernen att tas över av  ekonomichefen för Saab Automobile. Ett uppdrag som för tillfället, temporärt, innehas av Rob Schuyt. Det behövs helt enkelt inte två ekonomichefer för i princip samma verksamhet.

Hans Go började sitt arbete för Spyker i mars 2009, och har således varit delaktig i företagets övertagande av Saab, en process som inleddes senare samma år. 

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!