110516-stora guiden saab

Stora Guiden Om Saab – ute nu!

Nu har vi kommit till andra numret av Teknikens Världs nya bookazineserie ”Stora Guiden Om”. Denna gång avhandlas hela Saabs historia i en tjock, exklusiv samlarbok. Köp Stora Guiden Om Saab redan i dag!

I mars släppte vi första numret i nya serien ”Stora Guiden Om”. Och så här två månader efteråt kan vi lugnt påstå att 100-sidiga Stora Guiden Om Volvo blev en succé.

Nu vänder vi blickarna mot Sveriges just nu mest omdiskuterade bilmärke, nämligen Saab. I Stora Guiden Om Saab får du hela Saabs historia på 100 sidor i en bok av samlarformat. Stora Guiden Om Saab innehåller en lång rad njutbara bilder från 1937 till 2011 samt läsvärda artiklar om viktiga händelser och alla Saabs modeller.

Är du Saab-fantast eller helt enkelt älskar bilar är detta boken du inte kan vara utan. Beställ den redan i dag i Teknikens Världs webbshop. Den kostar endast 99 kronor. Självklart kan du även gå ned till affären och köpa den om du vill ha den i handen med detsamma.

För fullständig innehållsförteckning klicka här.

Pssst... ska berätta en hemlis – i slutet av juli kommer Stora Guiden Om Mercedes.

Webbshop

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!