110309-stora guiden volvo

Stora Guiden Om Volvo först ut i ny bookazine-serie

Tänk dig en njutbar bok med ditt favoritbilmärke från första till sista sida. En bok som beskriver bilmärkets fullständiga historia och modellprogram. Nu finns en sådan bok! Teknikens Värld presenterar stolt första numret i en ny serie samlarböcker, nämligen Stora Guiden Om Volvo.
Teknikens Värld

”Stora Guiden Om” är en ren njutningsbok i bookazineform på 100 sidor, fylld med allt man kan tänkas vilja veta om ett specifikt bilmärke. En produkt som läsaren ställer i bokhyllan och återkommer till.

I ett snyggt, exklusivt och genomarbetat format berättas hela historien om bilmärket i fokus. Första numret viger vi helt åt Volvo, från de första trevande stegen till dagens multinationella företag. I maj kommer ”Stora Guiden Om Saab” – vår andra svenska stolthet. Under 2011 kommer Teknikens Värld att ge ut fyra nummer av ”Stora Guiden Om”.

Stora Guiden Om Volvo finns i butik nu! Eller så köper du ditt exemplar i Teknikens Världs webbshop. Den kostar endast 99 kronor!

För fullständig innehållsförteckning klicka dig vidare till webbshopen.

Webbshop

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!