Stort intresse för Bentleys suv

Bentley har fått mer än 2 000 intresseanmälningar till suven EXP 9 F Concept, vilket gör att en eventuell tillverkning nu verkar nära föreliggande.

Bentley har fått utstå en hel del ris för designen på suvkonceptet EXP 9 F som teknikensvarld.se kunde skriva om redan i mars i år, men det verkar som att det trots allt finns ett antal kunder som kan tänka sig att köpa bilen.

 Enligt Autocar har Bentley tagit emot 2 000 intresseanmälningar på bilen och det kan vara tillräckligt underlag för att bilen ska gå från koncept till verklighet. Tidigare har Bentley tänkt rita om bilen, men källor inom företaget säger nu att ett eventuellt nytt försök att rita om bilen mest kommer handla om fronten och bakpartiet.

 De som sagt sig intresserade av att köpa bilen ska ha tyckt om interiören så pass mycket att inredningen kommer klara sig i mer eller mindre oförändrat skick till tillverkningslinan.

 Nu lanserar Bentley dessutom riktiga bilder på bilen i fart, till skillnad från de datoranimerade pressbilder vi tidigare fått nöja oss med.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!