Suzuki smygvisar två nya koncept inför Genève

Två nya världspremiärer bjuder Suzuki på när portarna slår upp för bilsalongen i Genève i början av mars. iM-4 och iK-2 heter dessa två. Bägge ska vara kompakta och är byggda runt var sitt tema.

iM-4 är en liten fyrhjulsdriven bil med temat ”form och inspiration”. Byggd runt föraren med ny teknik och vass design. Suzuki vill med detta koncept bryta ny mark.

iK-2 är ytterligare en kompakt bil som vi misstänker saknar fyrhjulsdrift. ”Harmoni och kraft” är temat. Tanken är att lyfta fram alla fördelar som en kompakt liten bil har. Den ideala kompaktbilen om man ska tro Suzuki själva. Kanske är detta en smygtitt på framtidens Swift. Låg förbrukning i kombination med framhjulsdrift låter inte helt orimligt.

Premiären på bilsalongen i Genève sker den 3 mars, klockan 11:15 för att vara exakt. Ytterligare bilder och information kommer på Suzukis presskonferens.

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!