071030-Suzuki-SXForce

Suzuki SXForce med mc-inspiration

I samband med den internationella utställningen SEMA Show i Las Vegas, som drar igång idag, kommer Suzuki att visa upp den motorcykelinspirerade konceptbilen SXForce.

SXForce är baserad på den nya SX4 Sport. Den turbomatade motorn är enligt Suzuki 255 hästkrafter stark. Den manuella växellådan är femstegad. Det tål att jämföras med den ursprungliga motorns 143 hästkrafter. Fjädringen är av ny sportversion, liksom Enkei-hjulen och den justerbara spoilern som är monterad på bakluckan. 

Invändigt finner vi två kolfiberstolar. Baksätet har ersatts av en ljudanläggning från Rockford-Fosgate. Den kompakta instrumenteringen är av motorcykeltyp och rymmer en loggfunktion som gör det möjligt att ladda ned och analysera motorinformation. 

Suzuki SXForce är endast en konceptmodell och om den någonsin kommer att bli verklighet är fortfarande oklart. Men vi kan ju alltid hoppas att den kommer lagom till julklappsutdelningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!