Suzuki visar ny ljusskygg crossover

På Genèvesalongen ska Suzuki presentera produktionsversionen av S-Cross Concept som visades i höstas. En crossover i C-segmentet. Nu bjuds vi på första bilden, en hemlighetsfull sådan.

På Parissalongen för några månader sedan hade Suzuki med sig konceptbilen S-Cross. Den visade vad vi har att vänta oss i form av en ny kompakt crossover från det japanska märket. 4,31 meter lång, 1,84 meter bred och 1,6 meter hög samt 20 tum höga fälgar.

 Måtten lär vara ungefär desamma men hjulstorleken ett par tum mindre när det nu är skarpt läge, det vill säga Suzuki visar upp produktionsversionen på Genèvesalongen i mars.

 De slutsatser vi kan dra efter att ha granskat bilden ovan och jämfört med bilderna nedan är att konceptversionens front har blivit lite mer sansad, att A-stolparna blir synliga och att ytterbackspeglarna blir konventionella doningar och inte kameror som på konceptet. Skuldran som löper från strålkastare till bakljus blir däremot intakt.

 Suzuki berättar i dagsläget om rymlig interiör och ett bagageutrymme som sväljer mer än många av konkurrenterna i samma storleksklass, att den ska vara full att körglädje och fyrhjulsdriven.

 I början av mars får vi all information om Suzukis nya crossover i C-segmentet som på sikt förmodligen ses som en efterträdare till dagens SX4.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!