Svensk premiär för Toyota C-HR

Med C-HR hoppas Toyota nå nya kunder. Sverigepremiären sker i helgen men vi har redan kört bilen. Läs provkörningen här och nu!

Namnet må föra tankarna till Honda och formerna liknar inget som stått hos Toyota-handlarna tidigare. Nåja, nu till helgen kommer Toyota C-HR till de svenska handlarna. Där hoppas man att en ny och yngre målgrupp dyker upp, lockade av bilens former och körupplevelse.

C-HR, som står för Coupé-High Rider, kommer till Sverige i två utföranden: som framhjulsdriven hybrid och som fyrhjulsdriven bensinare. Priserna startar på 244 900 kronor i Active-utförande medan Style kostar 268 000 kronor och Executive 269 00 kronor. Samma priser gäller oavsett vilken drivlina du väljer.

Vi har redan kört bilen, provkörningen kan du läsa i Teknikens Värld nummer 1/2017 eller här på vår sajt. Velar du efter den ska du vänta på vårt djupgående test av modellen som kommer senare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!