Ta en titt på bilarna på Frankfurtsalongen 2019

Hans Hedberg är Teknikens Världs utsände nere på bilsalongen i Frankfurt. Häng med så guidar han dig runt bland nyheter, konceptbilar och annat intressant.

Frankfurtsalongen är inne på sin första vecka av två och de flesta stora bilnyheter har vi redan gått igenom här på teknikensvarld.se de senaste månaderna, och framför allt de senaste dagarna.

Men det är något helt annat att se bilarna på salongen "på riktigt" än att ta del av dem på bilder som är tillrättalagda i något känt bilbehandlingsprogram.

Det är en av anledningarna till att Hans Hedberg befinner sig nere i Frankfurt, för att rapportera hem och bjuda oss alla på en svängom på salongsgolvet.

Häng med i filmen nedan så får du se en hel del av det bästa på Frankfurtsalongen, bland annat några riktigt stora nyheter, andra rena framtidsvisioner.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!