071203-fru-mack-glömma

Tankade och körde iväg utan frun

Det hela utspelade sig utanför Skellefteå i går kväll. En man stannade för att tanka på macken medan frun gick in för att handla. Mannen körde iväg utan fru. Först två timmar senare kom han tillbaka.

Klockan 19 i går kväll ringde frun till ledningscentralen. Polismannen som tog emot samtalet trodde knappt på det han hörde. Kvinnan berättade att medan hennes man tankade gick hon in på OKQ8 i Solbacken utanför Skellefteå. När hon kom ut igen var mannen och deras tre månader gamla bebis borta. De hade helt enkelt kört iväg utan henne.

Hon kunde inte heller få tag på dem via mobilen då mannens telefon var urladdad.

Klockan 21 kom mannen tillbaka inrullandes på macken med svansen mellan benen. Han hade till slut upptäckt att hans fru saknades i bilen. Han lär dessutom ha fått sig en rejäl avhyvling av frugan.

Detta kan ju bara betyda att många norrlänningar inte pratar med varandra allt för mycket. Det bekräftas av Hans Österlund, vakthavande befäl vid polisen i Luleå.

– Det här paret var på väg hem till Kalix. Och där brukar de ju vara lite långsamma i pratet, haha, säger han skämtsamt till aftonbladet.se.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr