100223-twitter twittra tv

Teknikens Värld nu på Twitter

Nu har vi äntligen tagit oss i kragen och finns på den sociala nätverkssidan Twitter. Där kan du enkelt följa vad som händer hos oss och dessutom smidigt ta del av det senaste från bilvärlden, motorsportvärlden och annat spännande.

Hela tiden kommer det nya prylar på nätet, speciellt sociala nätverkssidor som det så populärt kallas. Ett exempel på en sådan som slagit hårt över hela världen är sajten Twitter där folk mikrobloggar till höger och vänster. Och nu även vi på Teknikens Värld.

twitter.com/teknikensvarld kan du följa vad vi sysslar med för stunden, men också på ett smidigt sätt ta del av de senaste nyheterna från bland annat bil- och motorsportvärlden.

Via vår så kallade tweets tar du del av korta meddelanden som i många fall följs av en kort länk så att man kan klicka sig vidare till en fullmatad artikel.

Kort och gott –Teknikens Värld har börjat twittra!

Extern länk

Följ Teknikens Värld på Twitter

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!