0604_mässan

Teknikens Värld på bilsalongen

1-9 april är det som bekant bilsalong i Stockholm och då är Teknikens Värdl på plats. Inte bara som reportrar utan vi har även vår egen monter där. Under veckan kommer vi rapportera om viktiga, roliga och konstiga händelser i vår monter och runt om. Mycket nöje!

Det hettar till på salongen...

Plötsligt blev det verklig fart på Stockholms Bilsalong. Väktare sprang i ilfart och hämtade brandsläckare. Ryktet spred sig snabbt: brand i Ferraris monter...

Läs mer

Kreativa lösningar i vår tävling

I Teknikens Världs monter på bilsalongen kommer att hitta en halv Saab 9-3. På den finns ett antal fel - förutom att den är halv - som du ska hitta.

Läs mer

Många bilintresserade tar sig till mässan

200 000 besökare räknar arrangören att locka till Stockholms Bilsalong under mässperioden. Men när mer än hälften av mässan avverkats verkar det som att målet missas.

Läs mer

Kungligt besök i montern

Under mässans första dag fick vi riktigt fint besök. Vem kom där om inte självaste Kung Carl XVI Gustav.

Nog är det kungen alltid...

Störst, längst och dyrast - vi har alla fakta!

Ferrari FXX kostar drygt 18 miljoner kronor. Chevrolet Matiz får du för knappt 80 000 kronor. Vi har alla roliga fakta från salongen.

Dyrast...

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!